You are currently viewing Εθελοντική Υγειονομική Κάλυψη

Εθελοντική Υγειονομική Κάλυψη

Ε.Ο.Ε.Ο.Π.Π. : ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Με μεγάλη χαρά η Ελληνική Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας ανταποκρίθηκε, στο κάλεσμα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, προκειμένου να συμμετάσχει και να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στο κάλεσμα της Περιφέρειας, συμμετείχαν 20 εθελοντές – διασώστες με πλήρη υγειονομικό εξοπλισμό μαζί με ένα ασθενοφόρο από την ΕΔΟΜΑΚ, την ΕΠΟΜΕΑ Θεσσαλονίκης, την ΕΕΕΔ Θεσσαλονίκης, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Δήμου Θέρμης, τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας Δήμου Θέρμης και την Εθελοντική Ομάδα Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Μήνυμα Προέδρου ΕΟΕΟΠΠ

Η ΕΟΕΟΠΠ μετά και την επιτυχημένη έκβαση της ορκωμοσίας, οφείλει να συγχαρεί και να ευχηθεί καλή και δημιουργική θητεία στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Επίσης, στους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους-Αντιπεριφερειάρχες, αλλά και τις εθελοντικές ομάδες που έσπευσαν να δώσουν δυναμικό παρόν σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την Περιφέρεια μας.
Η διαχρονική αναγνώριση του έργου μας, σε συνδυασμό με την απαράμιλλη αφοσίωση στις αξίες και την πραγματική έννοια του όρου εθελοντή αποτελούν παράσημο και κινητήριο δύναμη για το μέλλον.
Με τιμή
Δημήτρης Νάκος
Πρόεδρος Ε.Ο.Ε.Ο.Π.Π.
Γενικός Γραμματέας Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη