You are currently viewing Εκδήλωση τίμησης συνεργατών του Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος

Εκδήλωση τίμησης συνεργατών του Διεθνή Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος

Η ΖΕΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα, όπως και ο φετινός 17ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος – bwin, που είναι αφιερωμένος στο θεσμό της οικογένειας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τίμησης των αφανών συνεργατών του «Μαραθωνίου της Ιστορίας».

Οι αφανείς συνεργάτες, οι άνθρωποι που ανελλιπώς και ανιδιοτελώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, αφιερώνοντας τον πολύτιμο χρόνο τους και την τεχνογνωσία τους. Οι άνθρωποι που σε συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς υποστήριξης της διοργάνωσης, φροντίζουν τόσο η ασφάλεια και ο έλεγχος των αγωνιστικών διαδρομών, όσο και η υποστήριξη της αγωνιστικής προσπάθειας των συμμετεχόντων δρομέων να είναι υψηλού επιπέδου.

Ο «Μαραθώνιος της Ιστορίας» αναδείχθηκε 8ος καλύτερος Μαραθώνιος στον κόσμο στην συνολική αξιολόγηση μεταξύ 476 πιστοποιημένων Μαραθωνίων.
Καθώς και 4ος καλύτερος στον τομέα της ασφάλειας, στην ανεξάρτητη έρευνα της “THE SOLE SUPPLIER” .
Η διάκριση αυτή δημοσιεύθηκε μεταξύ άλλων στον έγκυρο και παγκόσμιας εμβέλειας ιστότοπο “FORBES”  διαφημίζοντας τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα σε ολόκληρο τον πλανήτη!

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας της Κεντρικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης.
Από το 2006 ανελλιπώς βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αποτελώντας έναν από τους βασικότερους συντελεστές της επιτυχημένης διαδρομής του «Μαραθωνίου της Ιστορίας».

Στο εντυπωσιακό αμφιθέατρο των εγκαταστάσεων στην Πυλαία, ο επιμελητής Β’ Γενικός Χειρουργός Δημήτρης Άλλιος, παρέλαβε την τιμητική διάκριση , την ίδια ώρα που ο απανταχού παρών Γιώργος Μυρτσιώτης φρόντιζε την παραμικρή λεπτομέρεια για την ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Μέσα σε μία πολύ ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα, η Οργανωτική Επιτροπή τίμησε τους ανθρώπους της που μοχθούν κάθε φορά και καταθέτουν τις πολυετείς εμπειρίες τους για την επίτευξη του κοινού στόχου και οράματος. Δεν έλειψαν ωραίες στιγμές αβροφροσύνης, μικρές ιστορίες και ιδιαίτερες όμορφες στιγμές.

Η αυλαία της όμορφης εκδήλωσης έπεσε με την αναμνηστική φωτογραφία των Φυσικοθεραπευτών, Διασωστικών ομάδων, Επίλεκτων Ομάδων Ασφάλειας, Ομάδων Ραδιοερασιτεχνών και των δεκαέξι Μοτοσυκλετιστικών Ομίλων και Λεσχών, που έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά με τα πειράγματά τους και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεγάλο αγώνα.
Στις 30 Απριλίου για τον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο Μ. Αλέξανδρος – bwin … Θα είναι όλοι εκεί!
Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Μίκρας είναι πάντα παρόντες στους Διεθνείς Μαραθωνίους Μ. Αλέξανδρος με σημαντικό αριθμό μελών. Οργανωμένοι και εξοπλισμένοι με φαρμακεία και απινιδωτές. Σε άμεση επικοινωνία μεταξύ όλων μέσω ασυρμάτων πομποδεκτών. Οπλισμένοι με υψηλό αίσθημα προσφοράς, κοινωνικής ευθύνης και χαμόγελα είναι διαθέσιμοι και άμεσοι σε κάθε τυχόν περιστατικό.
Ευχαριστούμε για την βράβευση αυτή. Τιμή μας!