You are currently viewing Κοπή βασιλόπιτας 2023

Κοπή βασιλόπιτας 2023

Την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2023 οργανώσαμε εκδήλωση στη βάση μας για την κοπή της βασιλόπιτας.

Ετοιμάστηκε ο χώρος μας, πλούσιος μπουφές με χυμούς και καφέ και πολλά χαμόγελα!

Είχαμε την χαρά να μας τιμήσουν καλεσμένοι μας, να συγκεντρωθεί η ομάδα μας και φίλοι μας. Το πρωινό ήταν ευχάριστο με πολλές ευχές για λιγότερα συμβάντα στο 2023. Όπως εύστοχα ειπώθηκε “αχρείαστοι” να είμαστε!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια επιγραμματική αναφορά στην βοήθεια που παρείχαμε ως ομάδα, στα συμβάντα του 2022, από τον πρόεδρο της ομάδας Ιωάννη Δελημήτρου. Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό μας άρθρο εδώ.

Καλεσμένοι και φίλοι, “πήραν το βήμα” και εξέφρασαν τις ευχαριστίες στην ομάδα μας, επιβραβεύοντας τον εθελοντισμό των μελών μας.

Ο δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος τόνισε κατά την ομιλία του:

Έχουμε τις υποδομές αλλά και την Τεχνογνωσία και θωρώ πως και με τη βοήθεια των βουλευτών μας και της Περιφέρειας θα πετύχουμε έναν ακόμη στόχο, πολύ σημαντικό για όλους τους Εθελοντές που δραστηριοποιούνται στο δήμο μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης:

Οι βουλευτές κ. Σάββας Αναστασιάδης, κ. Σωκράτης Φάμελλος και κα Κωνσταντίνα Αδάμου.
Οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνος Κουγιουμτζίδης, Οικονομικών κ. Απόστολος Τσολάκης, Πρασίνου κ. Αργύρης Μωραΐτης, Πολεοδομίας κ. Σωκράτης Σαμαράς. Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και υπεύθυνη κοινωνικού παντοπωλείου κα Φανή Χατζηδημητρίου. Οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Καρδίας κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρης, Νέου Ρυσίου κ. Γιώργος Δημητριάδης και Πλαγιαρίου κ. Νικόλαος Κουλέτας. Από το γραφείο πολιτικής προστασίας του Δήμου μας κ. Δημήτρης Καρακύριος. Επίσης, ο τοπικός σύμβουλος Καρδίας κ. Νίκος Βαρσάμης.

Από την Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων κα Ντία Παυλικιάνη και ο κ. Πέτρος Μενεξές. Από την ομάδα της Εθελοντών Θέρμης ο πρόεδρος κ. Στέφανος Σωτηρόπουλος, από την ΕΔΟΜΑΚ ο κ. Πέτρος Τσαλουχίδης, από τους Έλληνες Διασώστες κ. Θέμης Στεφάνου, κ. Γιώργο Μαύρο της Ε.Δ.Ο.ΜΕσημερίου.

Τιμή μας η εκ μέρους της Β΄ ΕΜΑΚ παρουσία της κας Φωτεινή Βαβάτση – αντιπύραρχος. Όπως επίσης η κα Τσώνη Ελένη από τον σύλλογο “ΑΓΑΠΗ Βασιλικής Κόμνου”.

Ευχαριστούμε θερμά όλους.

 

Ευχόμαστε Καλή Χρονιά, ευελπιστώντας ο θεσμός του εθελοντισμού να αγγίξει περισσότερους συντοπίτες μας.

Ο εθελοντισμός είναι ΑΓΑΠΗ στην ΠΡΑΞΗ!