You are currently viewing ΦΩΤΙΑ σε οικία στον Τρίλοφο

ΦΩΤΙΑ σε οικία στον Τρίλοφο

Το βράδυ 8/2/2022 ημέρα Τρίτη  και ώρα 21:37 περίπου, μέλος της ομάδας μας διαπίστωσε ότι έχει πάρει φωτιά ένα σπίτι υπερκείμενο ενός καταστήματος.

Το φλεγόμενο σπίτι βρίσκεται χαμηλά στην οδό Μ. Αλεξάνδρου προς το κοινοτικό κατάστημα Τριλόφου.

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς (με τρία πυροσβεστικά οχήματα).

Σύντομα βρέθηκαν επί του πεδίου άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας μας και λίγη ώρα αργότερα προσήλθαν άλλα τέσσερα. Η Π.Υ. ενισχύθηκε με δύο ακόμη οχήματα για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά.

Πιο πιθανό θεωρείται η φωτιά να ξεκίνησε από θερμαντικό σώμα και να επεκτάθηκε σε εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στις κατοικίες. Ευτυχές είναι το γεγονός ότι δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα και υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές. Ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και η Πρόεδρος του Τριλόφου κατά τη διάρκεια των γεγονότων.

Η συμβολή της ομάδας μας επικουρικά στην όλη εξέλιξη εκτιμάται σημαντική τόσο για την απομάκρυνση πολιτών σε ασφαλέστερα σημεία όσο και για τη διευθέτηση κυκλοφορίας των οχημάτων των ιδιωτών αλλά και της Πυροσβεστικής.

Δεχτήκαμε τα εύσημα από τον εκπρόσωπο της Αστυνομίας για την άμεση ανταπόκρισή μας σε δυσάρεστα δυστυχώς γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή δράσης της ομάδας μας.